Exit – Argan Oil

Av frisörer, för frisörer” så beskrivs det nya svenska hårvårdsmärket EXIT. Än så länge finns det tio produkter i serien, som alla har marockansk arganolja som huvudingrediens. Personligen är jag lite mätt på allt olj-tjat då det aldrig riktigt har haft den där revolutionerande effekten på mitt överfrissiga hår. Men drömmen lever kvar så jag är mer än villig att testa alla produkter jag kommer över. Dessa exitprodukter ska återfukta, förnya och stärka både hår och hårbotten. Samtliga produkter är parabenfria och aldrig testade på djur. Jag har fått schampo, balsam och en hårmask hemskickade, och passande nog börjar det sina på duschhyllorna, så dessa kommer snart komma till användning. Återkommer.

2014-12-01

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>