Depend – Vaxpenna för ögonbrynen

2014-12-012Jag fick denna vaxpenna hemskickad i dagarna och jag är ganska överraskad över hur mycket jag gillar den. Det är alltså ett vax i pennformat, svårare än så behöver det inte vara. Mina bryn är förvånansvärt bångstyriga trots att dom inte är särskilt buskiga och detta vax håller dom på plats. Använder jag pennan för sig själv får jag lite mörkare och något matta strån som håller sig i samma form (förutsatt att jag inte gnuggar brynen såklart) hela dagen. En väldigt no-make-up-look. Jag har även testat att använda den över en brun skugga (vilket är min vanligaste form av smink på brynen) och även då håller sig både färgen och formen hela dagen. För endast 49 kr känns detta helt klockrent. Finns typ överallt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>