Depend – Stämplingskit

Konad banade vägen för rolig nailart med hjälp av stämplingverktygen. Depend försöker hänga med, men det håller inte hela vägen in i mål. Tanken är alltså att man målar lack på mönsterna på plattorna, sen skrapar man bort överflöd, använder stämpeln för att lyfta upp trycket och sen stämplar man det på nageln. Jag har ett Konad kit hemma, som fungerar utomordentligt väl och som är riktigt roligt att leka med, men Depends strular från början till slut.

2014-12-015

 

 

Som ni ser nedan gick det inte att skrapa ordentligt med skrapan, det gick heller inte att fånga upp lacket med stämpeln de första gångerna jag försökte. När jag väl fick upp mönstret, stämplade inte det av sig på nageln som det skulle. Det ska alltså föreställa två rosetter på bilden till höger här nere. Jag kan inte påstå att jag har försökt överdrivet många gånger, för om det inte fungerar från början (och jag har bättre verktyg i lådan) så är jag inte jättesugen på att försöka tills jag drar av mig håret, men visst jag ska ge det några chanser till. Men hittills: nej, spendera era pengar på Konad istället.
2014-12-016

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>