Lumene – Triple Stay Makeup

2014-12-014När jag var på Kicks för några månader sen och gjorde en colour ID rrekommenderades jag Lumene Triple Stay i nr 3. Till att börja med kan jag bara nämna att nyansen är klockren. Nu behöver jag dock gå tillbaka till Kicks och göra en ny colour ID för jag är inte lika brun nu som jag var då, så jag skulle behöva en ljusare foundation snart.

Tillbaka till Lumenes Triple Stay. Denna överraskande mig väldigt positivt, då jag tidigare haft lite halvtaskiga erfarenheter av just Lumenes foundations. Men denna väldigt täckande foundation håller för mig hela dagen, trots 8 timmar framför datorskärm (dock med ett sättande puder över). Den är lätt att arbeta in i hyn, och lämnar ett matt, jämnt resultat. Det finns även en matt variant av samma foundation, vet inte om det behövs, då jag inte upplever någon lyster alls i denna. Hur som, jag är väldigt nöjd, för 149 kr, kan jag inte hitta några förbättringsmöjligheter.

Hår

 

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Lumene – Triple Stay Makeup

  1. Åh, vad lustigt! Jag skulle köpa en ny foundation härom veckan och ville köpa samma som min gamla, nämligen lumene double stay… men när jag kom till Kicks sa dom att dom slutat med den.. men dom nämnde inte att det finns en triple stay :O den är bra alltså? Luktar den något? Min double stay luktade asgott!

  2. Jag är bitter 😭
    Gick till Kicks för att köpa en ny Lumene trippel stat då min är slut, fick då höra att dom slutat att sälja den. Och fick en annan variant av Lumene, när jag kom hem så jämförde jag den nya med det lilla som var kvar i den gamla. Ve och fasa, den var mycket brunare än den jag hade innan. Och nu har jag suttit på nätet och letar överallt och hittar inte trippel stat någonstans (nr 2, honey beige) Det verkar som dom slutat tillverka dom. Är så besviken 😪

    • Förstår dig. Har sett att många är besvikna över detta. Det är inte första gången Lumene tar bort produkter ”bara så där” så det är trist. Hoppas du hittar någon du gillar snart igen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>