Face – Is Icelandic Solution

Har ni hört talas om denna? Läs beskrivningen nedan och säg om inte detta låter alldeles för bra för att vara sant? Det är ju inte mer än att man blir galet nyfiken.

unnamed (3)

Is Icelandic Solution är en signaturprodukt framtagen att fördröja hudens åldrande. Det är en oljefri intensiv fuktgivare som stimulerar cirkulation och cellförnyelse och mildrar rynkor och fina linjer. En unik anti-inflammatorisk multifunktionell gel med en enda aktiv ingrediens, penzyme, fri från parfym och konserveringsmedel och som används som dag/nattcreme, exfoliator och ögoncreme. Produkten är unisex och fungerar även som handcreme, fotcreme och ger skön lindring till trötta muskler och solskador.

 

Det som hindrar mig är såklart priset – 1030 kr (enligt hemsidan) för denna flaska. Det vill ju till att man är säkert på det inköpet innan man gör det. Hoppas Face Stockholm har tagit fram prover man kan testa, annars har jag svårt att tro att dessa flyger av hyllorna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>