Depend – 7 day

20141204093944

Depends gellack är väldigt saknade hemma hos mig (jag hade aldrig några bekymmer med dom, och fortsätter använda det än idag, även om jag nu måste vara väldigt sparsam) så jag såg fram emot en ersättningsprodukt. Vet inte riktigt om detta 7 day lacksystem är riktigt det jag hoppades på, men det ska bli spännande att prova. Man behöver ett startkit bestående av 1 st 7day CLEANSER 35 ml, 1 st 7day BASE 5 ml, 1 st 7day TOP 5 ml, 1 st manikyrpinne och 1 st fil. Sen finns det hittils 39 st färger i olika täckningsgrad (det gillas) att använda. Får nog ta och springa ut i butikerna och köpa på mig detta, för sånt här kan vi inte lämna otestat. Ska ni testa?

20141204145656

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>