Exit Haricare

 

Nu har jag hunnit testa Exit produkterna som jag fick hemskickade för några veckor sen. 2014-12-01

Schampot är ett ganska ”vanligt” standardschampo som inte står ut särskilt mycket som produkt. Visst det blir rent, och luktar fräsch, men inget revolutionerande, dock bättre än schampon man kan köpa i dagligvaruhandeln. Dessutom ska schampot vara vårdande med hjälp av arganoljan så det är mycket möjligt att det långsiktiga resultatet är bättre.

Balsamet däremot kickar dock upp standarden en del. Håret blir otroligt lent och glansigt, jag kan lätt dra fingrarna genom håret, utan några problem. Detta utan att behöva ha balsamet i håret särskilt länge, jag applicerar det ungefär som schampot, alltså knappt utan verkningstid.

Hårmasken är dock den ultimata guldklimpen i denna serie. Jisses! Här snackar vi vårdande och återfuktande. Jag är ganska generös med mängden och låter det sitta i under tiden kropp och ansikte det tvagas ordentligt. När jag sköljer av håret får jag en riktigt silkeslen känsla, utan någon känsla av en hinna på håret. Underbart.

Jag gillar denna serien. Jag upplever att håret håller sig rent och fräsch något längre än andra produkter. Mitt hår har en tendens att bli flottigt snabbare än jag önskar (trots att jag bara tvättar det ca två ggr i veckan) så jag uppskattar väldigt mycket att jag får någon extra dag med fräscht hår. Det jag gillar mest är att jag verkligen får den där frisörs-känslan utan de hiskeliga priserna som dessa produkter ibland har. Schampo 400 ml – 185 kr, Balsam 400 ml – 199 kr och Hårmasken 200 ml  – 215 kr. Det går dessutom att köpa samtliga produkter på deras hemsida, som är snygg, enkel och användarvänlig. Tipp topp!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>