Depend Våren 2015

2014-12-291

Visst är det härligt när man börjar se lite vårtecken. Nu menar jag såklart inte ute i naturen, där snön ligger vit och fin på marken, utan snarare i form av vårkollektioner. Här ser vi vad Depend har att bjuda på. En ganska spridd kollektion med en del pasteller och några klara mörkare färger. Vi hittar kräm, skimmer och glitter, allt i samma kollektion . Jag gillar faktiskt dessa spridda kollektioner där det finns något för alla. Personligen är jag lite trött på gulliga pasteller, men jag vet hur fint det är till sommaren. Just nu är jag mest sugen på den mörka blåa och den mossiga gröna. Är det någon du tycker ser speciellt fin ut?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>