Maybelline – Baby Lips – Dr Rescue

2014-12-29

Här har vi något som har kommit att bli lite nya favoriter. Förhoppningarna var inte jättehöga efter de första BabyLips som kom ut för några månader sen. De var mest vanliga cerat som jag aldrig riktigt förstod hypen runt. Dessa å andra sidan är riktigt härliga att smacka på läpparna. Tre varianter; Coral Crave ,Too Cool (Transparent) och Just Peachy. Jag upplever att Just Peachy ger av förvånansvärt mycket färg, så pass att det inte är något jag vågar smeta på i förbifarten utan spegel (speciellt om jag har torra läppar), men Coral Crave är skirare och perfekt att ha i väskan, då det ger precis just lagom färg. Samtliga ger en härligt svalkan mentol smak/doft vilket jag älskar. Jag har dock läst mig till att en del är väldigt känsliga mot just mentolen, och upplever att det smärtar på läpparna, så är ni känsliga så kanske avvakta dessa.

Pris: 39 kr och finns nu på HM (kommer ut i övriga butiker v 4)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>