Essie – Back in the Limo

2015-01-081Lättlackat, semitransparent. Mina naglar är dock gele med en väldigt krispigt fransk manikyr så min vnl (visible nail line) blir väldigt tydlig. En fin färg som jag tror gör sig ännu bättre på solkyssta händer. Jag tyckte att den drog lite mot en gul nyans, vilket gör den lite mindre fin i min värld. Ingen ny favorit men jag ska ge den en ny chans i vår.

På ringfingret har jag Summit of Style, Essies Luxeffects, seperat inlägg kommer om det! (Min favoritnagel på denna manikyren för övrigt)

Vad tycker ni?

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>