Maybelline – Color Sensation – Be Brilliant

2014-12-298Kiss Pearl – Pink Pop

Kiss Pearl är ett ljust pärlemofärgat läppstift, som jag för mitt liv inte kan få till snyggt på mig själv,jag vet att visa kan bära upp det riktigt snyggt, men jag hör inte till denna skara. Inte heller kan jag se mig själv bära Pink Pop, men det har mer att göra med att jag är feg och inte vågar bära denna knallrosa nyans. Båda läppstiften är dock sköna att bära och jag ska har inga problem med produkten i sig, bara färgerna!

Vågar ni visa er ute i knallrosa läppstift?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>