Luxeffect – Summit of Style

2015-01-082

 

Här ser ni lite bättre bilder på Summit of Style som jag nämnde för några dagar sen. Här alltså över Back in the Limo. Detta luxeffects lack är ljuvligt, på alla sätt och vis. Fullsmockat med glitterpartiklar i två olika storlekar, flyter ut lätt över nagel och piggar upp vilket lack som helst. En bitch att få bort såklart, men ändå lätt värt det

Om ni googlar lacket ser ni dessutom några riktigt snygga manikyrer med detta lack. Det är snyggt med många olika färger som bas, och bilden i mitten nedan, med en gradiant fransk manikyr är hur snygg som helst. Det ska jag göra nästa gång.summit of style

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>