Elvital – Extraordinary Oil

2015-02-041

 

Räddningen för torrt hår? L’oréal Elivital presenterar en ny serie vid namn Extraordinary Oil som är berikat med inte mindre än 6 stycker extrakt från blommor såsom kamomillolja, solrosfröolja och stenrosolja. Tanken med alla oljor är att det ska vårda och förbättra hårets struktur. Produkterna beskrivs ge en orientalisk känsla som är kraftig, varm och sensuell.

Orientalisk, kraftig och varm kan jag hålla med om, men sensuell det vette katten. Doften är ganska lika alla andra produkter med olja i, det är en speciell doft det. Jag har hunnit testat dessa ett par gånger och jag upplever dom absolut som vårdande, håret blir lent och fint. Märker dock ingen överdriven lyster eller sensationellt lyft för håret. Det jag dock gillar är drygheten, för jag märkte ganska fort att om jag överdriver konsumeringen har håret en tendens att bli lite oljigt, så mindre produkt ger bättre resultat, och ger mig dessutom mer valuta för pengarna. En helt ok serie, men antagligen inget jag kommer köpa då jag gillar lite ”fräschare” produkter över dessa orientaliska varianter.

Pris: Shampoo 39 kr, Balsam 39 kr, Inpackning 75 kr (finns i det flesta affärer redan nu)

(Pressutskick)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>