Alla ♥ Dag

En del ser alla hjärtans dag som ett kommersiellt jippo, men jag ser inte vad som möjligtvis vara fel med en dag som uppmanar oss att vara lite mer kärleksfulla. Allt blir vad man gör det till. Alla gör självklart som dom vill men jag väljer att se denna dagen som en möjlighet att uppmärksamma all kärlek jag har omkring mig. Jag har familj, vänner och en partner som alla finns vid min sida och delar detta livet med mig. Jag är tacksam för dom som finns nära mig, jag saknar dom som inte längre finns hos oss, och jag skickar en särskild kärleksfull tanke till dom som behöver det. Hoppas ni alla får en härlig dag fylld med just den kärlek som gör er glada, oavsett hur den ser ut. Puss!

2014-12-2912

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>