Maybelline Color Show Be Brilliant

2014-12-294Här har vi några riktiga glitterbomber. Detta är från Maybellines julkollektion och tyvärr har jag ingen uppgift om dom fortfarande finns i butik. Själva beskriver dom att lacken ger konfetti-party naglar, och det känns väl som en bra förklaring. Jag har fått hem det lila och det blåa glittret men det finns även ett med blandat glitter. Baserna är svagt färgade av blått respektive lilla. Återkommer när jag provat dessa.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Maybelline Color Show Be Brilliant

  1. Pingback: Maybelline – Be Brilliant | Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>