Nytt hår – Ombre med L’oréal Feria Wild Ombrés

Jag är otroligt spontan när det gäller mitt hår. Inom loppet av några minuter kan jag komma på att jag är trött på min hårfärg, besluta mig om en ny look, köpa hårfärger och påbörja processen av att färga håret. I torsdags föll valet att gå tillbaka till en gammal favorit; ombré. Jag sportade denna hårtrend för något år sen, tröttnade, och färgade över, men ångrade mig ganska mycket strax därefter. Så nu ville jag tillbaka, dock inte lika markant, utan en mycket lätt gradvis ljusare ton mot topparna. Ringa frisören? Nä, det har jag inte tid med, detta fixar jag själv.
2015-02-047

Jag sprang ut och köpte Mood hårfärg till rötterna, som blev mörkt bruna, och L’oréal Feria Wild Ombrés till topparna. Tanken på att göra detta själv var lite läskig, för jag var rädd att det skulle bli en alldeles för markant linje mellan det mörka och det ljusa. Men det gick väldigt bra. Det var förvånansvärt enkelt att få till den väldigt subtila graderingen. Borsten som följer med i paketet fungerade väldigt bra, och jag sparade faktiskt den, så kan jag använda den tillsammans med andra färger om lusten faller på.

Jag blev väldigt nöjd med resultatet, det blev precis lagom ljust och gav mig precis den nyansen jag var ute efter. Total kostnad cirkus 160 kr, och jag hade antagligen fått betala 1600 kr om jag gått till en frisör. Var inte rädda för att testa denna hemmafärgningen om ni är sugna på ombré!

2015-02-046

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>