Maybelline – Be Brilliant

Här ser ni den blåa glitterbomben av Maybellines Color Show Be Brilliant som jag skrev om för några dagar sen. Bilderna gör inte lacket rättvisa, då det glittrar fantastiskt mycket i verkligheten som inte riktigt kommer fram på bilderna. Detta är ett sånt lack jag blir glad av att titta på. Jag har lackat två lager över Essies Bouncer it´s me från Neon kollektionen 2013. Glittret flyter lätt ut över hela nageln, och resultatet är strålande vackert. 2015-02-045

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Maybelline – Be Brilliant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>