Urban Decay i Sverige

Jippie. Är det något märke som är rättvist hypat så är det i min åsikt Urban Decay. Jag äger en fantastisk palett, några skuggor och pennor och  har vid olika perioder använt deras berömda UDPP (Primer Potion) som faktiskt är lika bra som alla säger. Om jag skulle investera i något skulle det bli just en ny UDPP och en Naked palett. Ser dock inte riktigt behovet av alla tre olika Naked, då dom ser lite väl lika ut för mig. Men någon av dom blir det absolut framöver!

Urban DecayKlicka på bilden för att komma till Kicks hemsida. 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>