♥ Gravid ♥

Ultaljudv12Ett underverk är på väg. Trots att det har gått 16, snart 17 veckor, så tror jag knappt på orden jag skriver. Men så är det. Jag och mitt hjärtas utvalda väntar en liten bebis i November. Detta förklarar ekot som varit här inne, och jag är tyvärr rädd för att min frånvaro kommer hänga i sig. Den senaste tiden har jag haft så svårt att hitta motivation till bloggandet (även innan bebisen flyttade in i magen). Med ett nytt chefsjobb, pendling, träning, socialt liv, och allt annat som hör livet till, har bloggen halkat ner på prioriteringslistan. Skulle inte tro att mina tidsreserver kommer växa vansinnigt efter att bebis kommit heller, så jag väljer nu att säga hej då, men eventuell chans för ”på återseende”. Man ska aldrig säga aldrig, men det jag vet med säkerhet är ett denna lilla guldklimpen är det allra viktigaste för oss framöver, och det är där jag kommer lägga all min tid och energi. Det är med spänning,rädsla, och enorm lycka jag nu stänger ett kapitel i livet och öppnar dörren till ett nytt.

IMG_4778

♥ Ta hand om varandra och ha det bra ♥

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>