Om Sminkhörnan

Sminkhörnan är min egna del av cybervärlden som jag väljer att fylla med allt som stavas skönhet, smink, naglar och hår. Jag skriver om allt som fångar mitt intresse och ibland om det som inte alls tilltalar mig. Jag försöker visa upp mina lyckade så väl som väldigt misslyckade sminkningar, nagelkonst och hårvård. Jag provar nya och gamla produkter och delar med mig av mina åsikter. Det enda som är viktigt att veta är att detta är MIN hörna. Här läser du om mina åsikter, mina tankar och inget kan få mig att skriva något annat. Om jag fått ta del av pressutskick eller liknande syns det tydligt i inlägget och det förändrar inte sanninghetsgraden bakom min text. Allt är JAG, hur underbart är inte det? =)

Smink är inte det viktigaste i mitt liv, men dock en stor hobby. Jag är inte ytlig, jag är kreativ. Jag kan gå osminkad en hel dag, men jag vill bara inte. Detta är det roligare sättet för mig att uttrycka mitt intresse. Mycket nöje!

Puss på er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>